مدرس و مدیر گروه سابق دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی، طراح و مسئول برق در چندین شرکت تولیدی
 


اسمبلر چيست؟


براي تبديل زبان اسمبلي به زبان ماشين بايد از اين مترجم استفاده كرد . در واقع زبان اسمبلي از طريق اسمبلر به زبان ماشين كه صفر و يك است ترجمه ميشود .
هر خط از زبان اسمبلي معادل يك خط است در زبان ماشين . اين ويژگي خاص دستورات اسمبلي است و در زبانها سطح بالا چنين اتفاقي نمي افتد .
براي اسمبل كردن يك برنامه توسط اسمبلي بايد به يك اسمبلر دسترسي داشت . كه اين كار را ميتوان توسط يك نرم افزار ويژه انجام داد كه عموما از اسمبلرهاي TASM ‌يا MASM استفاده ميكنند . كه اولي محصول شركت turbo و دومي محصول مايكروسافت است . كه نسخه جديد MASM نرم افزاري است به نام ML ‌كه كار كردن با ان نسبت به دو نرم افزار بالايي بسيار ساده تر است .
با استفاده از TASM ‌يا MASM سورس برنامه اي كه در فايلي با پسوند asm نوشته ايد را به يك فايل obj تبديل ميكنيد . سپس با يك لينكر TLINK ميتوانيد فايل را به فايل اجرايي تسوط كامپيوتر تبديل كنيد كه پسوند exe دارد .
براي نوشتن سورس برنامه كافيست يك ويرايشگر متن داشته باشيد كه تمامي كامپيوتر ها چنين چيزي را اصولا دارند . اگر از سيتسم عامل ويندوز استفاده ميكنيد ميتوانيد از notepad استفاده كنيد اگر از word استفاده ميكنيد يادتان باشد كه تغييرات اتوماتيك انرا براي تصحيح كلمات از كار بياندازيد . پس از انكه سورس برنامه را نوشتيد كافيست انرا با پسوند asm ذخيره كنيد براي اينكار از منوي file ميتوانيد گزينه save as ‌را انتخاب كنيد و نام فايل را با پسوند asm در دو جفت كوتيشن قرار ميدهيد :
“parsx.asm” سپس به پرامپت داس ميرويد .
براي رفتن به محيط داس اگر از سيستم عامل win98 ‌ و نسخه هاي 9X استفاده ميكنيد كافيست در منوي استارت گزينه run را انتخاب كنيد و سپس بنويسيد command و اگر از ويندوزهاي با نسخه بالاتر استفاده ميكنيد ميتوانيد در منوي run بنويسيد cmd و ازانجا به محيط داس برويد و به ادرسي كه اسمبلر شما و فايل asm شما قرار دارد برويد . براي رفتن به اين مسير ها بايد كمي بر داس مسلط باشيد .
اما براي تغيير دايركتوري بدانيد كه ميزنيد cd namefolder و براي بيرون رفتن از ان ميزنيد cd\ و براي تغيير درايو نام درايو را بهمراه دو نقطه مينويسيد : c: به همين سادگي .
اگر از نرم افزار MASM استفاده ميكنيد . كافيست تايپ كنيد MASM ‌و سپس نام فايل سورس را بنويسيد و ترتيب را ادامه دهيد تا فايل obj ‌شما ساخته شود . سپس LINK ‌را مينويسيد و نام فايلي كه ساخته ايد و پسوند obj ‌بان اختصاص داده شده است را مينويسيد . مراتب را ادام ميدهيد .
اگر از ml استفاده ميكنيد . كافيست نام فايل asm ‌را جلوي ml بنويسيد . يعني مينويسيد ml parsx.asm و سپس برنامه شما به exe تبديل ميشود .
براي استفاده از turbo assembler هم كافيست نام فايل را جلوي tasm بنويسيد تا obj شما ساخته شود و سپس با tlink نام فايل با پسوند obj فايل exe رابسازيد .

tasm parsx.asm
tlink parsx.obj

و بدين ترتيب فايل شما ساخته ميشود .
البته روش ديگري براي ساخت فايلهاي اسمبلي نيز وجود دارد . كه داراي محدوديتهاي زيادي است . كافيست در اعلان داس در هر مسيري كه هستيد تايپ كنيد debug تا وارد محيط debug ‌شويد .
براي ورود دستورات اسمبلي كليد a ‌را ميزنيد و enter ميزنيد و براي خروج از محيط دستورات كافيست بدون نوشتن چيزي دكمه اينتر را بزنيد . براي خروج از محيط ديباگ نيز كافيست دكمه q را بزنيد و اينتر را بعد از ان بزنيد . و براي اجراي دستورات g را بزنيد . كه كار كردن با اين محيط اموزش ويژه اي را ميطلبد

منبع : http://pnu-club.com




منابع آموزش اسمبلي:


http://www.hpkclasses.ir



  نوشته شده در  شنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:52  توسط محسن عمادی الله یاری  | 
آخرین بروزرسانی در متن یا نظرات این پست: بیست و دوم تیر 92

 

موارد و نکات بسیار طلایی

در مورد مدیریت، کارآفرینی و

ایجاد یک شرکت!!!


9 راه حل برای مدیریت زمان:

۱. فهرستی از مهم ترین کارهای خود تهیه کنید.
۲. دفترچه زیبایی انتخاب کنید تا از نوشتن در آن لذت ببرید.
۳. هر روز را با کارهای مهم شروع کنید.
۴. همیشه از خود بپرسید هم اکنون بهترین کاربرد وقت من چیست؟
۵. کاری که برای انجامش با خودتان قرار گذاشته اید را هم اکنون شروع کنید.
۶. کارهای زیادی را همزمان با هم انجام ندهید.
۷. یک روز را هزار بار تکرار نکنید.
۸. برای ارزیابی زمان خود فهرست زمان بندی را مرور کنید.
۹. هر روز فرصتی را به فکر کردن اختصاص دهید

با تشکر از مهندس سید احسان امین الرعایا برای ارسال این مطلب

 



مطالب مرتبط:
- 160 نکته در مدیریت
- تعداد زیادی کتاب مدیریتی برای دانلود
- چند کتاب مدیریتی
  نوشته شده در  شنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۸۹ساعت 6:44  توسط محسن عمادی الله یاری  | 

 

انگشتر عقیق

#از منظر دین:

- عقيق سرخ با نقره.

- در دست راست.

- غير از انگشت شهادت و ميان.

- به بندپايين انگشت برسانيد.

- دفع دشمنان وبلا - رفع فقر - عاقبت به خيري - برآورده شدن حاجات -

   ايمني درسفر - پريشان نشدن - زيادتي درجه نماز

 برگرفته از بخش انگشتر عقیق کتاب حلیه المتقین علامه مجلسی


#علم طب و سنگ درمانی:

 بزودی....


انگشتر فیروزه

بزودی...

 

‎حليه المتقين - علامه مجلسي

 

  نوشته شده در  شنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۸۹ساعت 6:29  توسط محسن عمادی الله یاری  | 

 

When the egg breaks by an external power,

a life ends.

 وقتی تخم مرغ بوسیله یک نیرو از خارج

میشکند، یک زندگی بپایان میرسد.


 

When the egg breaks by an internal power,

 a life begins.

وقتی تخم مرغ بوسیله نیرویی از

داخل میکشند،

یک زندگی آغاز میشود.


 

Great changes always begin

with that internal power.

 

تغییرات بزرگ همیشه

از داخل انسان آغاز میشود.

 

 ارسال كننده: مهندس خدابخشي

 

  نوشته شده در  جمعه بیستم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:8  توسط محسن عمادی الله یاری  | 

 

کوهنوردی
 

گام برداری صحیح در کوهستان (صعود)‏

◄ بدن در هر حالتی می بایست بر سطح افق عمود باشد.

◄ حتی المقدور تمامی کف پا روی زمین قرار گیرد، باستثناء شیب های تند که با نوک پا گام بر می داریم، استفاده از نوک پا موجب خستگی زودرس عضلات پا می گردد.

◄ آهنگ حرکت یکنواخت، قدم ها یکسان و با ریتم منظم حرکت می کنیم. (آهسته و پیوسته)‏

◄ ابتدا پنجه و بعد پاشنه پا روی زمین قرار می گیرد.

◄ در هر گام پای تکیه گاه صاف سپس پای بعدی از زمین برداشته شود. (نباید با زانوی خم صعود کرد)

◄ فاصله پاها نباید از یکدیگر زیاد باشد.

◄ تنفس از طریق بینی انجام شود، زیرا تنفس از دهان باعث خشکی گلو، تشنگی و در هوای سرد سرما خوردگی و عفونت گلو می گردد .

◄ در شیب های تند و ارتفاعات بالا، با هر گام دم و با گام بعدی عمل باز دم را انجام می دهیم.

◄ پس از هر یک ساعت حرکت پنج دقیقه استراحت لازم است.

◄ برای هر صعود مهم ترین مسئله تقسیم صحیح انرژی می باشند.

 

گام برداری صحیح در کوهستان (فرود)‏

◄ پا از زانو کمی خم و با انعطاف حرکت می کنیم.

◄ ابتدا پاشنه و سپس پنجه پا را روی زمین قرار می گیرد.

◄ اگر شیب تند است، به روش پلکانی و از پهلو با بقل پا فرود می آییم.

◄ در شن اسکی ها، باید بدن را کمی خم و پاشنه پا را در شن فرو کرده فرود می آییم.

◄ کوهنوردان عزیز باید در قسمت پائین آمدن (فرود) دقت بیشتری انجام گیرد، چون بیشتر آسیب های وارده به زانو و کمر در زمان فرود ایجاد می شود.

منبع : http://gaya.blogfa.com/post-8.aspx

باتشکر از مهندس جمالی که این مطلب را ارسال فرمودند.

 

  نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:58  توسط محسن عمادی الله یاری  | 
آخرین بروزرسانی در متن یا نظرات این پست: پانزدهم مرداد 92

 

آشنایی با نحوه نگارش یک رزومه مناسب و تاثیر گذار

Curriculum vitae (CV)

 

  سلام

  این پست را بخصوص برای مهندس عظیم نژاد دوست خوبم تکمیل کردم.

رزومه چيست؟ رزومه مشخصات و سوابق حرفه اي شماست. هدف رزومه اين است كه كارفرما با مطالعه آن (سوابق شغلي داوطلبان استخدام) متوجه شود آنها از چه مهارتهايي برخوردار هستند، چه تجربياتي دارند، چه نوع كارهايي را انجام داده اند و از نظر علمي و عملي در چه سطحي هستند. البته يك كارفرماي دقيق مي تواند اطلاعات بيشتري را در مورد رفتارهاي كاري شما درك كند. بنابراين رزومه مهمترين وسيلۀ كاريابي شماست و هر چه آن را بهتر و حرفه اي تر تهيه كنيد امكان دست يافتن به شغل دلخواهتان بيشتر ميشود.

رزومه چيست؟ رزومه مشخصات و سوابق حرفه اي شماست. هدف رزومه اين است كه كارفرما با مطالعه آن (سوابق شغلي داوطلبان استخدام) متوجه شود آنها از چه مهارتهايي برخوردار هستند، چه تجربياتي دارند، چه نوع كارهايي را انجام داده اند و از نظر علمي و عملي در چه سطحي هستند. البته يك كارفرماي دقيق مي تواند اطلاعات بيشتري را در مورد رفتارهاي كاري شما درك كند. بنابراين رزومه مهمترين وسيلۀ كاريابي شماست و هر چه آن را بهتر و حرفه اي تر تهيه كنيد امكان دست يافتن به شغل دلخواهتان بيشتر ميشود.

معرفي بخشهاي رزومه

يك رزومه از چندين بخش مختلف تشكيل مي شود.

بخش اول اختصاص به معرفي و بيان مشخصات داوطلب دارد. مواردي مثل مشخصات شناسنامه اي، نام و نام خانوادگي، تاريخ تولد يا سن، تلفن و آدرس جزء ضروريات اين بخش هستند.

1-    بخش دوم شامل تحصيلات شماست. در اين بخش مدارك تحصيلي و تحصيلات تكميلي را عنوان مي كنيد. هدف از اين اطلاعات اين است كه كارفرما مطلع شود تا چه مقطعي و در چه رشته اي تحصيل كرده ايد. تحصيلات تكميلي، دوره هاي مختلف، سمينارهاي مرتبط را هم بايد در همين بخش ذكر كنيد تا كارفرما بتواند بنيه و سطح علمي شما را برآورد كند. از پشت سر هم چيدن تعداد زيادي مدارك مرتبط و غير مرتبط خودداري كنيد. واضح است كه اگر كسي مدرك كارشناسي داشته باشد ديپلم هم دارد. همچنين لازم نيست تمام كلاس­هايي را كه رفته­ايد ذكر كنيد. بعضي افراد روي اين بخش تاكيد بسيار دارند و آن را با حداكثر جزييات مي­نويسند. اما براي كارفرمايان آنچه مهم است اين است كه شما عملاً چه مي­توانيد بكنيد و تجربه عملي شما چقدر است .اگر لازم باشد مي توانيد مدارك مختلف را در ضميمه رزومه بياوريد.

ميزان آشنايي خود با زبانهاي خارجي را هم ذكر كنيد. با چه زبانهايي آشنا هستيد و تا چه حد؟ مثلاٌ آيا توانايي شما محدود به خواندن متون فني يا تخصصي مربوط به شغلتان است يا تسلط به مكالمه و درك مطلب هم داريد؟ آيا مي توانيد يك قرارداد را به زبان مورد نظر تنظيم كنيد؟ يا يك مذاكره تجاري را انجام دهيد؟ چنانچه در كشوري كه به آن زبان صحبت مي­كنند اقامت داشته ايد مدت آن را هم ذكر كنيد.

چنانچه اطلاعاتي كه در مورد آشنايي با زبانهاي خارجي مي دهيد زياد باشند مي توانيد آنها را تحت يك عنوان يا بخش جداگانه (مثلاٌ آشنايي با زبانهاي خارجي) قيد كنيد.

بخش بعدي وضعيت نظام وظيفه است كه مشخص كردن آن براي آقايان ضروري است. اطلاعات اين بخش مختصر است و شامل سال پايان خدمت يا نوع معافيت (كفالت، پزشكي،...) است. تجارب حرفه اي مهمترين بخش از رزومه است.آنچه براي كارفرما مهم است اين است كه افرادي را انتخاب كند كه از پس كار بر­مي­آيند و مي توانند براي مجموعه تحت مديريت او مفيد واقع شوند. بنابراين بسيار مهم است تجربيات برجسته خود را بصورت خلاصه و به صورتي بيان كنيد كه كارفرما مايل باشد با شما ملاقات و مصاحبه كند.

چگونه بايد اين بخش مهم را تدوين كنيم كه اثربخش باشد؟

يكي از مهمترين نكات نوشتن رزومه بخصوص بخش تجربيات حرفه اي اين است كه مطالب را با ذكر مثال ها و نمونه ها بصورت مشخص با اعداد و ارقام قابل بررسي بنويسيم. مثلاٌ چنانچه شما مدير يك پروژه بزرگ بوديد و توانسته ايد اين پروژه را با سرعت و كيفيت بالا با حداقل هزينه انجام دهيد، در بخش تجارب حرفه اي ننويسيد مديريت پروژه .... كه يكي از بزرگترين پروژه هاي ... است و انجام آن با حداقل هزينه و حداكثر كيفيت و سرعت. در عوض با آوردن اطلاعات دقيق درك درستي از كاري كه كرده ايد به خواننده رزومه بدهيد. مثلاٌ مديريت پروژه .... براي انجام اين پروژهx ريال هزينه و y روز زمان برآورد شده بود كه توانستم پروژه را با 5% هزينه كمتر و z روز زودتر از موعد، بدون اشكال و با كيفيت مورد نظر تحول دهم.

روشهاي ذكر تجارب حرفه اي

براي ذكر تجارب حرفه اي چندين روش وجود دارد:

1-    به ترتيب زماني از زمان شروع به كار تا بحال: در اين روش شركتها و سازمانهايي را كه در آنها كار كرده ايد به ترتيب تاريخ از ابتدا تا بحال ذكر كنيد. لازم است علاوه بر نام شركت، مدت اشتغال به كار و پست با مسئوليتي را كه بعهده داشته ايد بيان كنيد.

2-    به ترتيب زماني از زمان حال به گذشته: مثل مورد بالاست اما ذكر تجارب از زمان حال شروع و به گذشته ختم مي شود.

3-    روش تجارب مرتبط

در اين روش تجارب مختلف يا شغل هايي را كه داشته ايد در رزومه ذكر كرده و براي هريك توضيحاتي ارائه دهيد. حسن اين روش اين است كه ميتوانيد يك تجربه ناموفق يا مشاغلي را كه با درخواست فعلي شما همخواني و ارتباط ندارند را حذف كنيد. همانطور كه گفتيم سعي كنيد با ارائه آمار، اعداد، ارقام و مداركي كه ضميمۀ رزومۀ خود مي كنيد به كارفرما نشان دهيد فردي هستيد با تجربه و علم كافي و مي توانيد كار مورد نظر را با بهترين كيفيت انجام دهيد.

اگر تازه كار هستيد يا سوابق شغلي قابل توجه نداريد، باز هم مي توانيد رزومه داشته باشيد. كمي فكر كنيد. حتمأ مهارتها يا تجاربي داريد كه با اينكه شغل شما نبوده اند اما مي توانند قابليت هاي شما را نشان دهند. به عنوان مثال بعهده داشتن سرپرستي يك گروه در حين انجام خدمت نظام وظيفه يا در دوران تحصيل مي تواند نشاندهنده توانايي مديريت شما باشد يا مثلاٌ اگر گرافيست هستيد مي توانيد چند نمونه پوستر و آگهي و كارت ويزيت طراحي كنيد و آنها را روي CD كپي كرده يا پرينت رنگي با كيفيت خوب بگيريد و بعنوان نمونه كار ضميمه رزومه كنيد.

چند نكته:

1-    ظاهر رزومه بايد تميز و مرتب باشد. از كاغذ خوب استفاده كنيد. رزومه را تايپ كرده و پرينت كنيد يا از فتوكپي هاي با كيفيت استفاده كنيد.

2-    از دادن توضيحات مفصل بپرهيزيد- رزومه بايد مختصر و مفيد باشد. اگر لازم است مدارك يا مستنداتي ارائه دهيد آنها را به رزومه پيوست كنيد.

3-    هدف شما از نوشتن رزومه اين است كه كارفرما مايل باشد با شما مصاحبه كند. در مصاحبه است كه بايد او را قانع كنيد شما فرد مناسبي براي تصدي شغل مورد نظر هستيد. پس براي ارائه يك رزومۀ تميز و مرتب و مفيد تلاش كنيد و به اندازه كافي وقت صرف كنيد.

4-    واقع بين باشيد. نه از خودتان تعريف كنيد و نه شكسته نفسي كنيد. آنچه را كه قادر به انجام آن هستيد بيان كنيد نه بيشتر و نه كمتر.

5-    سعي كنيد خود را بجاي كارفرما بگذاريد، اگر شما مي خواستيد كسي را استخدام كنيد به چه نكاتي توجه مي كرديد؟

6-    سعي كنيد با مطالعه و تحقيق روشهاي عملي يافتن شغل، تكنيك­هاي رزومه نويسي، مصاحبه هاي استخدامي و غيره را بياموزيد. با اينكار يك قدم از رقباي خود كه بدون مطالعه و آمادگي در جستجوي شغل هستند جلو مي افتيد.

روزنامه بازارکار-سه شنبه ۱۹ بهمن ۸۹-صفحه۶

رام­ئيل شهباز-Shahbaz@fonoonrayaneh.com

 


مطالب مرتبط:
-233. كاريابي، اشتغال و استخدام
- لیستی از استخدام ها
- نکات طلایی برای نوشتن رزومه ی بهتر
- نحوه نگارش رزومه برای مصاحبه شغلی
- درباره ی رزومه در ویکی پدیا (قسمت انگلیسی آن را هم ببینید بخصوص نمونه را)

 

  نوشته شده در  دوشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:35  توسط محسن عمادی الله یاری  | 
 

فروش كتاب هاي نو با قیمت کمتر از روي جلد

 

كتاب هاي زير با قيمت حدود 30 درصد كمتر از روي جلد بفروش مي رسد:



تشريح كامل مسائل مدارهاي مخابراتي

 تجزيه و تحليل و طراحي كلارك هس

تاليف دكتر ماهرخ مقصودي

انتشارات پرهام

چاپ سوم

قيمت فروش 5000 تومان

قيمت روي جلد 6200 تومان

 

حساب ديفرانسيل و انتگرال 1

تاليف سيد حسين سيد موسوي

انتشارات مبتكران

چاپ سي و نهم - ويرايش چهارم

قيمت فروش 5000 تومان

قيمت روي جلد 6800 تومان

 

 

روش هاي محاسبات عددي

تاليف جواد وحيدي و صابر قاسم پور

انتسارات علوم رايانه

چاپ پنجم

قيمت فروش 5000 تومان

قيمت روي جلد 6000 تومان

 

 

فیزیک الکتریسیته و مغناطیس

آزمون کاردانی به کارشناسی

تاليف دکتر محمد به تاج لجبینی

انتشارات پارسه

چاپ اول

قيمت فروش 5000 تومان

http://uploadtak.com/images/97ors2k35o7ka37o0f2p.jpg

 

  نوشته شده در  جمعه سیزدهم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:29  توسط محسن عمادی الله یاری  | 


باانتخاب غذا و كليك بر روي آن طرز تهيه را ببينيد



 آلبالو پلو ، استامبولي پلوي قالبي ، املت نخودفرنگي ، استیک جگر ، آش جو ، آش شله قلمکار ، آش شله قلمکار 2 ، استامبولی پلو ، آبگوشت مرغ ، آبگوشت آلوچه ، آبگوشت غوره وگوجه ، آبگوشت رب ونعناع داغ ، آبگوشت کشک ، آبگوشت كلم قمري ، آش دوغ ، آب هندوانه با طعم لیمو ، بژی ، باقلا پلو ، باقلوا ، بیف استروگانف ، بادمجان حلقه و گوشت چرخ كرده ، بادمجان شکم پر ، برانی اسفناج ، پای چوپان ، پاستا با مرغ ، پیراشکی با گوشت چرخ کرده ، پودينگ ، پلو یونانی ، پلوی کدو حلوایی ، پلوي كلم قمري ، پاستا با قارچ و ماهی تن ، پیتزا ، پنیر 1 ، پنيرخانگي 2 ، پيتزاي سوسيس ، توپ تربچه ، تزئين سبزي و تربچه ، ترشی ونوشک ، توپ و قاووت توت ، ترشی شپله ، تزیین تربچه ، تزیین فلفل ، تزئين پوره با قيف ، تزیین ماست و خیار ، تزئين ژله مكعبي ، تزئين ژله ، تزيين حلوا مدل گل رز ، تزئين حلوا مدل گل ، ترشی زو ، ترشی لبو ، ته جین قالبی ، ته چین ، ته دیگ کنجدی ، تزیین تربچه ، تزیین تربچه ، تزیین پیازچه ، تزیین تربچه ، تزیین خیار ، تزئين دسته گل لاله با گوجه فرنگي و خيار ، تزیین سنجد ، تزئین شله زرد، تزیین قارجی ، تزیین ماست و خیار ، ترش شامی ، جوجه کباب ، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی ، جوانه ، چلو گوشت ، جند تزیین حلوا ، چای زنجبیلی ، چای آلبالو ، حلیم ، حلیم بادمجان ، جلوای شیر ، حلوای شیر و هویج ، حلوای بادام ، حلوای آرد گندم ، خوراك مغز گوساله ، خوراک لوبیا سبز ، خامه ، خورش خلال بادام ، خورش کنگر، خورش بامیه ، خورش سیب درختی و آلبالو ، خورش کدو و آلبالو ، خورش لوبیا سبز ، خوراك زبان گوساله ، خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام 1 ، خورش لوبیا سبز و سیب زمینی ، خورش فسنجان ، خورش هویج ، خورش خلال پسته ، خورش چغاله بادام 2 ،خورش کدو حلوایی ، خورش سبزی ، خورش کلم بروکلی ، دلمه گوجه فرنگی ، دلمه فلفل ، دلمه قارچ ، دلمه کلم ، دلمه بادمجان ، دلمه پیاز ، دلمه برگ مو، دسر كدو حلوايي ۱ ، دسر کدو حلوایی۲  ، راحت الحلقوم  ، رشته پلو ، رول خرما و گردو ، رول جگر ، رولت گوشت ، رولت مرغ ، رول گوشت و تخم مرغ ، رول اسفناج ، رنگینک ، روغن و کره کرمانشاهی ، ژله شیر و موز ، ژله در طالبی ، سالاد عدس ، سالاد قارچ با مرغ و پاستا ، سالاد با تزیین گل آفتاب گردان ، سالاد الویه با تزیین ماهی قرمز ، سالاد اولویه با تزیین تربچه ، سالاد الویه کاسه ای ، سالاد پاستا ، سالاد اولویه با تزیین ، سالاد کدو حلوایی ، سالاد سیب زمینی با تزیین قارچ ، سالاد کلم ، سوهان پسته اي ، سالاد میوه ، سوپ گشنیز ، سوپ کشک ، سس بشامل ، سس مايونز ، سبزی پلو ، سیب پلو ، سمنو ، سبد کارامل ، ساندویچ مغز ، ساندویچ مرغ ، ساندویچ تخم مرغ ، ساندویچ کوکو سیب زمینی ، سوفله مرغ و قارچ ، سوفله مرغ و هويج ، سوپ ترخینه ، سوپ كدوحلوايي ، شیراز ، شنیتسل ماهی ، شیر و انگور ، شربت خاکشیر ، شربت آلبالو ، شربت شاه توت ، شربت به ليمو ، شكلات موزاييكي ، شیر و انجیر ، شیرینی توت ، شیر برنج ، شامی کباب مرغ ، شله زرد ، عدس پلو ، غذای فوری با ماهی تن ، فرنی ، فتو چيني با گوشت و ونوشك ، قورمه جگر ، قیمه پلو ، كالباس مرغ ، كبه ، كباب ديگي ، کته در پلوپز ، کوفته هویج ، کوفته مرغ ، کوفته کباب ، کوفته عربی ، کوفته شامی ، كوفته سر گنجشكي ، کته ، کشک وبادمجان ساده ،کدو ورقه ، کله جوش ، کوکو سبزی در نان تست کوکوی گل کلم ،کتلت هویج  ، كتلت سيب زميني ، کباب کوبیده ، کباب چوبی ، کباب کوبیده در فر ، كباب ماهي شير ، کوکوی مرغ ، کوکوی شبت باقلا ، کوکو پاغازه ، کوکو شبت بافلا درنان تست ،کوکو سیب زمینی ، كوكو لوبيا سبز و هويج ، کتلت مرغ ، کوکو با سیب زمینی خام ، ، کسمک ، کلمپه ، کیلکای آب پز ، کلم پلو ، ، کیک اسفنجی ، كيك ماستي ، کیک گردویی ، كوكوي كلم بروكلي ، کوفته برنجی ،کاسترد ، کنگر ماست ،کاچی ، گل کوکب ، گراتن بادمجان وگوشت ، گراتن کدو و هویج ، گردوي عسلي ، گوش فیل ، لوبیا پلو ، لبو پلو ، لواشک کیوی ، لواشک آلو ، لوبیا پلو ، لازانیا با گوشت چرخ کرده ، مرصع پلو ، ماست میوه ای ، ماست و ونوشک ، ماست و لبو 1  ، ماست و لبو ، ماست موسیر و لبو ، ماست و لبو ، ماهی سرخ شده ، ماهی قزل آلای آب پز ، ماهی کباب سفری ،ماست ، ماکارونی با پنیر پیتزا ، مربای آلبالو، مرباي به ، مربای کدو حلوایی ، مرباي كامكوات ، نوشيدني شير و انجيرخشك ، نان كماج خرمايي ، نان گردويي پفكي ، نان مخصوص صبحانه ، نخود پلو ، ناگت مرغ ، نان برنجی ، نان برنجي مخصوص عيد نوروز ، نیمرو ، ونوشک پلو ، هلو کباب ، هویج پلو

با تشکر از مهندس قاسمی

  نوشته شده در  چهارشنبه یازدهم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:34  توسط محسن عمادی الله یاری  | 
 

بهترین زمان برای استحمام

 

جام جم آنلاین: «استحمام» همانند بسیاری از كارهایی كه در طول شبانه‌روز انجام می‌دهیم، دارای آدابی مخصوص به خود است كه عدم رعایت آنها می‌تواند مشكلاتی را برای فرد فراهم كند، این موضوع تا حدی اهمیت دارد كه حتی در دین اسلام نیز توصیه‌های فراوانی برای آن شده است.

كشور گرم و خشك ایران در این موقع از سال شاهد گرمای گسترده‌ای است و افراد برای حفظ نظافت بیشتر و حتی جلوگیری از گرمازدگی، بیش از سایر روزها از دوش و حمام استفاده می‌كنند، ولی آیا همه ما استحمامی اصولی و درست داریم؟

دكتر علی حریرچی، پزشك عمومی در گفتگو با جام‌جم در این‌باره معتقد است كه حمام و دوش آب سرد فقط برای نظافت نیست و برای تامین زیبایی و بهداشت امری ضروری است.

وی می‌افزاید: بهتر است در بدو ورود به حمام، بتدریج زیر دوش رفت تا تغییراتی در جریان خون ایجاد نشود
و حرارت متوسط آب بین 34 تا 37 درجه باشد.

به گفته این پزشك عمومی، آبهای نیم‌گرم (30 درجه) مسكنی برای بی‌خوابی‌اند، در حالی كه آب‌های گرم (38‌درجه) برای پاك كردن پوست چرب بسیار مناسب‌اند، چون چربی را كاملا حل كرده و پوست را پاك می‌كنند، ولی نباید فراموش كرد كه این درجه از آب برای بیماران فشار خونی و قلبی بسیار مضر است.

 

ساعت حمام

سیر یا گرسنه بودن، سرد یا گرم بودن آب، روز یا شب بودن زمان استحمام همه از مواردی است كه فرد باید هنگام استحمام مد نظر بگیرد، به عنوان مثال یك حمام با درجه گرمای 27 تا 30 درجه برای شخصی كه صبح به سختی از خواب بیدار می‌شود و به محل كارش می‌رود، می‌تواند مفرح و نشاط‌آور باشد، ولی اگر خسته و بی‌رمق از محل كار خود مراجعت كرده‌‌اید، بهترین استحمام می‌تواند دوش نیمه گرم باشد تا خستگی از تنتان بیرون برود.

دكتر حریرچی با اشاره به این كه دوش نیمه گرم قبل از خواب می‌تواند به داشتن یك خواب خوب كمك كند،‌ می‌افزاید: بهتر است افرادی كه دچار لرز و اختلالات دستگاه تنفسی‌اند، استحمام كوتاهی داشته باشند.

وی متذكر می‌شود: با توجه به گرمای كنونی هوا، افراد می‌توانند بیش از روزی یك مرتبه نیز استحمام داشته باشند، ولی نباید این مساله را از یاد ببرند كه آب گرم می‌تواند نسوج بدن را نرم و شخص را خسته كند.

 

فواید حمام با آب سرد

برخی به حمام كردن با آب سرد علاقه دارند و اغلب در فصل تابستان از این نوع استحمام استفاده می‌كنند. به گفته دكتر حریرچی زمان این نوع استحمام نباید از 5 دقیقه تجاوز كند، چراكه استحمام با آب سرد (25 درجه) می‌تواند اثرات تحریك‌كننده‌ای در اعصاب و عضلات داشته باشد و حرارت بدن را افزایش دهد، ولی در این حین برخی به استحمام با آب نیمه‌گرم (33 تا 35 درجه) علاقه دارند كه زمان آن نباید از 15 دقیقه تجاوز كند، چون ممكن است سبب خشكی پوست شود و در عین حال دسته‌ای كه علاقه به استحمام با آب گرم (35 تا 41 درجه) دارند، نیز نباید بیشتر از 15 دقیقه در زیر آب باشند، چون پس از گذشت این مدت سستی و رخوت سراغ فرد خواهد آمد كه تندی نبض، تنفس و افزایش گرمای بدن را در پی خواهد داشت.

 

توصیه‌های گرمابه‌ای

دكتر حریرچی می‌گوید: بهتر است افراد بعد از هضم غذا با معده‌ای سبك به حمام بروند و از استحمام با معده سنگین بپرهیزند، چون استحمام در این شرایط باعث فساد غذا می‌شود. وی درخصوص استحمام ناشتا اظهار می‌كند: بسیاری عادت دارند پس از بلند شدن از رختخواب دوش بگیرند، كه اغلب این عادت اشتباه، باعث ضعف آنها می‌شود، بنابراین بهتر است قبل از رفتن به حمام با میل كردن مقداری عسل از این حالت (ناشتایی) خارج شوند.

این پزشك عمومی می‌گوید: بهتر است قبل از خروج از حمام كمتر از یك دقیقه آب سرد را از مچ به پایین پا ریخت و پس از استحمام بلافاصله اقدام به فعالیت نكرده و مدتی را نشست و استراحت كرد.

 گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز

  نوشته شده در  سه شنبه سوم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:49  توسط محسن عمادی الله یاری  | 

 

از زرتشت پرسیدند زندگی خود را بر چند اصل بنا كردی؟

فرمود چهار اصل
  

 

دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم

دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم

 

دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمیدهد پس تلاش كردم

دانستم كه پایان كارم مرگ است پس محیا شدم

  ارسال كننده مهندس خدابخشي

 

  نوشته شده در  سه شنبه سوم اسفند ۱۳۸۹ساعت 7:34  توسط محسن عمادی الله یاری  | 
 
  POWERED BY BLOGFA.COM